Sari la conținut

Tehnologii free-energy – utopie sau realitate?

Deşi are o forţă colosală să ne transforme radical întreaga viaţă, pe mulţi dintre noi cuvântul free-energy ne derutează. Ce înseamnă de fapt şi de ce este atât de important să cunoaştem potenţialul fascinant al free-energy? Ce nouă viziune asupra lumii se naşte odată cu ieşirea la lumină a acestor informaţii secrete, incomode pentru guverne (pentru că ele nu vor ca oamenii să le cunoască)? În mintea căror genii au prins viaţă asemenea idei cu o forţă colosală de transformare a lumii? Sunt întrebări esenţiale ale căror răspunsuri au puterea să schimbe minţi, să facă lumină acolo unde a fost întuneric mai mult de un secol şi să producă o adevărată revoluţie tehnologică la nivel mondial.

Energie GRATUITĂ, nu energie liberă

Pentru clarificarea oricărei neînţelegeri, este important să ştim faptul că traducerea corectă a cuvântului free-energy este energie gratuită, nu energie liberă. Free-energy reprezintă o formă de energie extrasă direct din vid, rezultată din fluctuaţiile cuantice din vidul din spaţiu. Se mai numeşte altfel şi energia punctului zero. O perioadă lungă de timp ştiinţa a considerat că spaţiul (dintre planete şi Pământ) era gol. Mai târziu, au descoperit cu uimire că el nu era gol. Dimpotrivă, este foarte dens în energie, o energie prezentă chiar şi în corpurile noastre.

Ce ALTERNATIVĂ avem pentru generarea curentului electric?

În prezent, pentru a genera electricitate se ard cantităţi uriaşe de combustibili fosili. Mulţi dintre noi cunoaştem problemele majore (dezbătute mai mult sau mai puţin diplomat) din întreaga lume cu privire la extracţia şi tranzacţia combustibililor fosili. Cu siguranţă, costurile foarte ridicate, faptul că aceste resurse se împuţinează tot mai mult de la an la an şi efectele dăunătoare asupra mediului înconjurător (rezultate în principal din arderea combustibililor) reprezintă semnale puternice de alarmă pe care guvernele le maschează, dar care ne fac din ce în ce mai mult rău. Este timpul să schimbăm ceva pentru că ne priveşte pe fiecare parte! Este timpul să ne trezim şi să deschidem ochii asupra unei soluţii cu mult mai eficiente de generare a energiei electrice!

Care este alternativa? O soluţie incomparabil mai ieftină (aproape gratuită) şi totodată ecologică sunt sistemele free-energy. Ce este un sistem free-energy? Este un dispozitiv care se racordează la energia punctului zero (vid) şi este capabil să genereze o altă formă de energie. Extragerea energiei din spaţiu este într-adevăr minunată şi inepuizabilă. Totuşi, nu este singura soluţie pe care o avem în materie de free-energy. Există hidrogenul, un carburant extras din moleculele de apă sau tehnologia termică ce poate transforma căldura pierdută în curent electric. Tot despre dispozitive free-energy este vorba şi în cazul energiei hidraulice (captată în mod ecologic din energia fluviilor şi a oceanelor).

TRANSFORMĂRI radicale

Dezvoltarea unor astfel de tehnologii free-energy ecologice este prea importantă pentru a putea să ne dispensăm de ea, să o ignoram, chiar dacă a fost reprimată de peste 100 de ani. Aceste tehnologii trebuie să invadeze şi să împânzească lumea aşa cum erau destinate să o facă atunci când minţi strălucite le-au conceput. Ne aflăm într-un moment istoric de răscruce în care se va produce o răsturnare a realităţii. Metodele actuale de generare a curentului electric nu mai sunt viabile şi de aceea energia spaţiului va reprezenta probabil foarte curând salvarea noastră. O astfel de transformare va avea efecte profunde pe mai multe niveluri. Din punct de vedere financiar nu va mai trebui să plătim pentru energia de care avem nevoie. Acest lucru va însemna bineînţeles căderea companiilor şi industriilor furnizoare de energie electrică. La nivel ecologic se va produce o regenerare a mediului înconjurător care a trebuit să înghită decenii la rând atâta poluare. Putem vindeca apa, aerul şi pământul care susţin viaţa. Acest lucru înseamnă cu siguranţă şi îmbunătăţirea semnificativă a sănătăţii omenirii şi a nivelului său de vitalitate.

NIKOLA TESLA, un geniu care a depăşit nu doar epoca în care a trăit, ci şi pe a noastră şi a cărui inimă a bătut constant pentru omenire, a fost pionerul vizionar al acestei forme de preluare a energiei direct din akasha. El rămâne aşadar părintele free-energy. Visul lui a fost să aprovizioneze întregul Pământ cu energie gratuită (free-energy). Tesla a fost poate cel mai inteligent om de pe Planetă, mai inteligent şi decât Einstein. A iniţiat proiecte şi idei fascinante care chiar şi în ziua de azi par incredibile, dar multe dintre acestea au fost atribuite mai târziu lui Thomas Edison.

nikola_teslaSe vorbeşte astăzi din ce în ce mai des despre secretul lui Nikola Tesla legat de energia gratuită. După ce a anunţat că putea dezvolta un sistem care să folosească energia naturală (gratuită şi infinită) pentru a genera alte forme de energie, investitorii săi nu l-au mai sprijinit, ba dimpotrivă. Ei ştiau că ingeniozitatea lui Tesla ameninţa prosperitatea marilor companii distribuitoare de energie electrică. În timp ce acest genial inventator urmărea beneficiul cel mai înalt al omenirii, magnaţii care furnizau servicii publice erau preocupaţi să se îmbogăţească tot mai mult. Se ştie astăzi că faimosul Turn Wardenclyffe pe care Tesla îl construise pentru a genera energie electrică gratuită a fost demolat. În cartea Fantasticele invenţii ale lui Nikola Tesla este descris planul acestui geniu temut de a electrifica întreaga lume utilizând free-energy. De asemenea, în Fantasticele invenţii ale lui Nikola Tesla există şi documentele de la Curtea Supremă de Justiţie cu privire la procesul de demolare a turnului de free-energy construit de Tesla. Sub ce pretext s-a permis distrugerea speranţei de mai bine a omenirii? De ce istoria nu-şi aminteşte de Nikola Tesla aşa cum merită acesta?…

Ce interese obscure ar fi ameninţate?…

Cartea FANTASTICELE INVENTII ALE LUI NIKOLA TESLA este disponibila aici: https://www.vidia.ro/produs/fantasticele-inventii-ale-lui-nikola-tesla/

Creative Commons License
Tehnologii free-energy – utopie sau realitate? by AIMGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Romania License.

2 comentarii la „Tehnologii free-energy – utopie sau realitate?”

  1. extraordinar site ul vostru !!! iar in legatura punctuala cu articolul free energy sunt cu atit mai incintat cu cit imi regasesc ceva din preocuparile mele mai vechi…si totusi sa nu uitam ca doar aplicatia practica poate verifica un adevar

Lasă un răspuns